לפני כשלושים שנה, בשנת 1990 אב המשפחה לבית משפחת פרץ, מסעוד פרץ, פתח בית עסק קטן, ביתי ואותנטי בשם ״אריזות עוזי״.
מסעוד התברך בבקיאות קולינרית, הוא בעל יכולת לפתח טעמים מיוחדים תוך שמירה על סגנונו האישי, האותנטי והביתי שאותו מכיר מבית הוריו. ניכרת בו הבנה מעמיקה של שיטות עבודה המאפשרות שמירה על איכות וטריות המוצרים לאורך זמן ללא פגיעה בטעמים המשובחים.
מסעוד גייס את יכולותיו, כישוריו ואמונתו, עמל וטרח בהקמת עסק לילות כימים, הוא ייצר מוצרים בטעמים מיוחדים וביתיים, במו ידיו תוך שהוא טועם ומחדד את הטעמים על מנת להגיע לדיוק המרבי בטעמי מוצריו המופלאים והייחודיים.
עם השנים, אל העסק הצטרפו לעבודה בני המשפחה: האם (ז״ל), הילדים והנכדים שגדלו עם הזמן. בבית העסק ייצרו וארזו תבלינים, פיצוחים, אריסה ביתית, קטניות, תרכיזים והכל עם המון אהבה, השקעה ושמירה על איכות ביתית גבוהה. לכולם הייתה מטרה אחת: לייצר מוצרים איכותיים בטעמים ביתיים, גם אם הדבר כרוך בעבודה קשה, בעשייה ידנית ולא תעשייתית. המוטו שהנחה את המשפחה הינו: האיכות הביתי מעל הכל! העסק התפתח בהיקף מוצריו ובמספר לקוחותיו אך האיכות הביתית תמיד הייתה לנגד עיניו של אב המשפחה ועליה הוא לא ויתר.
שם העסק הוחלף ״לעוזי טעמים של בית״ בשל היותו עסק שהטעמים הביתיים של מוצריו מורגשים בכל מוצר שהוא מייצר, אורז או משווק. המשפחה הרחיבה את סל המוצרים שלה בממרחים חדשים, סלטים משובחים, שיווק ומכירת פירות קפואים, ייצור תבלינים, קליית פיצוחים טריים, אריזת אריזות לכבוד חגים והכל עד בית הלקוח.